De Genkse organisatie 30/30/30 nodigt uit. Meer info op site https://genk.be/Vrije_Tijd/Cultuur/30_30_30

Ik mag in elk geval bij kunstenares Rita Verhuizen in haar prachtige casa otium een programma brengen met een streepje humor en een vleugje tederheid.

TEN HUIZE JANSSENS: CASA OTIUM – Gracht 27

vertelavond-1

– GODFRIED KIPPERS

“POËZIE MET EEN STREEPJE HUMOR EN EEN VLEUGJE TEDERHEID.”

Godfried houdt van poëzie en verhalen. Om te lezen, naar te luisteren en te delen. Op veel plaatsen en gelegenheden is er ruimte voor een gedicht of een verhaal. Wij laten ons meenemen door woorden en raken door een tekst. Verwondering, meestin in combinatie met muziek, soms in ontmoeting met andere kunstvormen. Godfried Kippers brengt in de Orangerie van Rita Verhuizen “poëzie met een streepje humor en een vleugje tederheid.” Voor meer info verwijzen wij u ook graag door naar de website: Godfried, in de ban van woorden: www.godfriedkippers.be

19:30

mail@ritaverhuizen.be