Toast Literair – ‘O, ik weet het niet’ met Folkensemble Ancolie en Godfried Kippers

Folkensemble Ancolie en verteller Godfried Kippers brengen een bloemlezing uit de gedichten en brieven van Herman de Coninck.‘O, ik weet het niet’ is één van de honderden verrassende gedichten die Herman de Coninck ons naliet. Met dit leitmotiv brengt Godfried Kippers een gevarieerde keuze van gedichten en brieven van Herman de Coninck, en van de winnaars van de naar hem genoemde prijs.
Ancolie zorgt voor passende muziek, om de verwondering van de teksten aangenaam te laten bezinken: Luk Indesteege (viool), Rik Vandeberg (viool), Hedwig Lenaerts (cello) en Luc Gijbels (diatonisch accordeon).
Deelname is gratis, vooraf inschrijven verplicht.

INFO

WaarBibliotheek Hasselt Limburg – vestiging Kuringen
Joris van Oostenrijkstraat 55
3511 Kuringen (Hasselt)Hoe geraak ik hier?
WanneerZONDAG 19 januari 2020 VAN 11:00 TOT 12:30
Leeftijd18+
Prijsgratis
Reservatiesbibliotheek.hasselt.be/toastliterair